FACEBAR-koulutukset

FACEBAR-koulutukset on tarkoitettu kauneudenhoidon ammattilaisille, mukaan lukien parturi-kampaajat. Hoito soveltuu mainiosti tehtäväksi myös kampaamon pesupaikalla ja tarjoaa kustannustehokkaan lisäpalvelun. Asiakas todella rentoutuu hoidon vaikutuksesta. 

 FACEBAR-konseptin kokonaishinnoitteluun sisältyy FACEBAR Starter Kit hoitotuotteineen (4 kpl kasvokuppeja ja 3 kpl hoitolinjoihin soveltuvia hoitoemulsioita á 120 ml), FACEBAR-esitteet, -ovitarrat ja -lahjakortit sekä  hoitomenetelmäkoulutus ja hoitotuotekoulutus. 
 
Jos yrityksestänne on useampi henkilö osallistumassa koulutukseen, pyydä räätälöity tarjous yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla info(at)facebar.fi

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevalla lomakkeella. 

Haluatko omaksua uuden ja modernisoidun, perinteiseen menetelmään perustuvan hoitomenetelmän, jossa keskitytään kasvojen hyvinvointiin?

FACEBAR-konseptin hoitomenetelmässä hyödynnetään luonnonmukaisia hoitotuotteita.  Hoitotuotteiden ainesosat on valittu tarkoin ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Hoitomenetelmässä ihon hyvinvointi on keskiössä.

Ilmoittaudu mukaan FACEBAR-koulutukseen. 

Seuraavat koulutukset järjestetään webinaarina 

torstaina 17.11. kello 19.00

sunnuntaina 19.11. kello 16.00

maanantaina 28.11. kello 19.00

sunnuntaina 11.12. kello 16.00

Webinaariin tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Lähetämme FACEBAR Starter Kit-tuotepaketin ja koulutusmateriaalin postissa ennen koulutusta. Näin saadaan varmistettua, että tuotepaketti on Sinulla webinaarin alkaessa.