FACEBAR-koulutukset

FACEBAR-koulutukset on tarkoitettu kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

 FACEBAR-konseptin kokonaishinnoitteluun sisältyy FACEBAR Starter Kit hoitotuotteineen (4 kpl kasvokuppeja ja 3 kpl hoitolinjoihin soveltuvia hoitoemulsioita á 120 ml), FACEBAR-esitteet, -ovitarrat ja -lahjakortit sekä  hoitomenetelmä- ja hoitotuotekoulutus.  
Jos yrityksestänne on useampi henkilö osallistumassa koulutukseen, pyydä räätälöity tarjous yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla info(at)facebar.fi
Ilmoittaudu koulutukseen alla olevalla lomakkeella. 

Haluatko omaksua uuden ja modernisoidun, perinteiseen menetelmään perustuvan hoitomenetelmän, jossa keskitytään kasvojen hyvinvointiin?

FACEBAR-konseptin hoitomenetelmässä hyödynnetään luonnonmukaisia hoitotuotteita.  Hoitotuotteiden ainesosat on valittu tarkoin ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Hoitomenetelmässä ihon hyvinvointi on keskiössä.

  Osallistu FACEBAR-koulutukseeen!

KOULUTUKSIIN tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Verkkokoulutuksiin osallistuville lähetämme FACEBAR Starter Kit-tuotepaketin ja koulutusmateriaalin postissa ennen koulutusta. Näin saadaan varmistettua, että tuotepaketti on Sinulla verkkokoulutuksen alkaessa. 


Läsnäolokoulutus maksaa 350 € + alv 24 % /henkilö sisältäen FACEBAR Starter Kit-koulutuspaketin ja iltapäiväkahvin tai -teen ja pikkusuolaisen.  FACEBAR verkkokoulutus maksaa 320 € + alv  24 % /henkilö sisältäen FACEBAR Starter Kit-koulutuspaketin. 

Ilmoittaudu koulutuksiimme. Seuraavat koulutukset järjestetään: