FACEBAR-konsepti

FACEBAR-konsepti on luonnonmukainen tapa edistää kasvojen ihon ja mielen yleistä hyvinvointia. Konseptin taustalla ovat tarkoin kehitetyt, luonnonmukaiset ja aromaterapeuttiset hoitotuotteet yhdistettynä perinteiseen, tuhansia vuosia vanhaan, mutta modernisoituun hoitomenetelmään. 

Hoitomenetelmä itsessään edistää ihon nestekiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa, tekee ihoa elastisemmaksi ja vahvemmaksi. Hoitomenetelmä tehostaa kasvojen lymfajärjestelmää, josta syystä kasvojen turvotus vähenee saaden kasvot palautumaan ovaalinmuotoiseksi. Toisin kuin kasvojen gua sha-hoidossa FACEBAR-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan lääketieteellisestä silikonista valmistettujen imukuppien alipaineen avulla ylöspäin.

Hoitotuotteet sisältävät ainesosia, joilla on ihon hyvinvointia lisääviä erityisiä ominaisuuksia. FACEBAR-hoitomenetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti ikääntyvälle, kuivalle, rasvaiselle, couperosa ja sekaiholle. 


Skin get a life on hoitolinja, joka tukee ihon uudistumista ja terveyttä. Käytettävän hoitotuotteen ainesosat kosteuttavat, kirkastavat ja kuorivat ihoa. Ne lisäävät ihon kimmoisuutta, suojaavat auringon haitoilta, buustaavat kollageenia, tehoavat aknearpiin ja rauhoittavat ihoa. Skin get a life on ehdottomasti sarjan hoitotuotteista tehokkain antiage-tuote. Hoitotuote on luomukookosöljypohjainen, jossa vaikuttavina ainesosina ovat mm. ruusunmarjaöljy, baobaböljy, arganöljy ja porkkanansiemenöljy, 

Circu flow tehostaa imunestekiertoa ja verenkiertoa kasvojen iholla. Auttaa turvotuksen poistamisessa nestekierron tehostuksen myötä. Tehoaa yleisellä tasolla myös ihoa pehmittävänä ja raikastavana tuotteena. Circu flow-hoitoemulsio sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja akneiholle talineritystä vähentävien ja ihoa rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Hoitoemulsion ainesosat auttavat hillitsemään tulehdusta ja edistävät ihon paranemisprosessia. Hoitotuote on luomukookosöljypohjainen, jossa vaikuttavina ainesosina ovat mm. mäkikuisma, bergamottiöljy ja kamomillaöljy.

Stress no more soveltuu parhaiten herkälle, atooppiselle ja couperosasta kärsivälle iholle. Hoitotuotteen ainesosat rauhoittavat ihoa. Sen antiseptiset ominaisuudet auttavat ihoa paranemaan hilliten tulehdusta. Ainesosat buustaavat kollageenia, tekevät ihosta kimmoisan, kirkastavat ihoa ja edistävät pintaverenkiertoa. Hoitotuote on luomukookosöljypohjainen, jossa vaikuttavina ainesosina ovat mm. ruusunmarjaöljy ja  mäkikuisma.


Mitä uutta FACEBAR-konsepti tuo kauneus- ja hyvinvointihoitoloille? 

FACEBAR-konseptin etu hoitolalle on kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoava kustannustehokas ja tuloksia nopeasti tuova palvelu. Hoitotuotteet ovat riittoisia ja edistävät hoidon tehoa. Hoitomenetelmä voidaan yhdistää tarvittaessa muihin jo käytössä oleviin hoitomenetelmiin, mutta suosittelemme tarjoamaan hoitoa konseptimme mukaisesti myös sellaisenaan. 

Huomioitavaa on, että hoito voidaan tehdä perinteisten kauneushoitoloiden lisäksi myös kampaamoissa, jolloin kampaamon palvelutarjontaa voidaan mainiosti laajentaa. Hoito voidaan tehdä kampaamoasiakkaalle tehohoitotuotteiden tai värikäsittelyn vaikutusaikana vaikka pesupaikalla. 


Mitä uutta FACEBAR-konsepti tuo kuluttajille?

FACEBAR-konsepti on kuluttaja-asiakkaalle uusi ja luonnonmukainen hoitomenetelmä, jonka hoitolinjat soveltuvat kaikille ihotyypeille ilman synteettisiä kemikaaleja ja ainesosia. Hoitotuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan antavat ihon hengittää ja voida hyvin. Hoitotuotteiden luonnonmukaisuus ja eettisyys ovat tärkeitä tekijöitä tiedostaville kuluttajille. Perinteinen hoitomenetelmä modernilla otteella antaa uuden ulottuvuuden ihonhoitoon. Mikä parasta, hoito on kuluttajan kukkarolle sopivan hintainen, tehokas ja kokonaisvaltaisesti rentouttava.